A GYEP TÖBB MINT TÁBOR!

A nyári szünetben 2000 óta szervezünk egészségnevelő táborokat, mindig más táborhelyen, hogy közben az országot is megismerjék a gyerekek. A táborokban képzett, lelkes, szenvedélyes  önkéntesek, kortárs segítők gondoskodnak arról, hogy a 6-14 éves korosztály számára felejthetetlen legyen a velük töltött hét.

A GYEP nem egy szokványos tábor. Több mint tábor! Nálunk nem lehet unatkozni, folyamatos izgalmas programokkal készülünk, beszélgetünk, rengetget nevetünk, megismerjük a belső értékeket, személyre szabottan kezelünk mindenkit. Mindezt az egészséges életmód égisze alatt. Azt valljuk, hogy nincsenek rossz gyerekek, csak elevenek. Minden gyerek fantasztikus egyéniség, csak meg kell találni a közös hangot. Táboroztató ezért csak abból lehet, aki ezt a szellemiséget magáénak vallja, akinek mindennél előbbre van a gyerekek érdeke!

Egy olyan alternatívát mutatunk be a fiataloknak, amely alapján tapasztaltabban dönthetik el, hogy milyen utat választanak. Láthatják a káros szenvedélyektől mentes élet, az egészséges táplálkozás, a mozgás előnyeit. A táborban komoly technikával felszerelkezve zajlanak a programok.

A tábori programok mellett különböző workshopokon is részt vehetnek a fiatalok, íme néhány:

Jóga, gyermekaerobik, tánc (pl: zumba, salsa) sport, önismereti tréning, "abból leszel, amit eszel" főzőshow,  filmes workshop (olyan technikával, trükkökkel ismerkedhetnek meg a gyerekek, amely egy valódi filmnél is használatos. Több kamerával, víz alatti felvételeket, rövidfilmeket készítenek.

Ha te is szeretnéd, hogy gyermeked velünk táborozzon, csak írj nekünk: info@gyepalapitvany.hu

Már lehet jelentkezni az idei táborunkba! http://www.gyepalapitvany.hu/index.php?p=8&p1=2&p2=0

Szeretettel várunk mindenkit!

Önkéntes táboroztatók